Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
18°C
 

42χρονος ψαράς ισχυρίζεται ότι κέρδισε στην φορολοταρία

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φορολοταρίας από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ένας από τους τυχερούς λαχνούς κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, καθώς τα έπαθλα είναι κλιμακωτά. Μπορεί μέχρι σήμερα κανείς να μη γνώριζε ούτε έναν συμπολίτη μας που έχει κερδίσει στη φορολοταρία, φαίνεται όμως πως αυτό έρχεται να το αλλάξει ο Άγης Δεμέστιχας από την Αταλάντη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ.

Ο 42χρονος ψαράς στο επάγγελμα, διηγήθηκε την τυχερή του ιστορία στους συναδέλφους του αμέσως μετά το πρωινό ψάρεμα και στη συνέχεια δέχτηκε να μιλήσει στο «Κουλούρι»: «Είχα μόλις γυρίσει με την τράτα μου, έχοντας ψαρέψει 50.000 γόπες τεσσάρων μέτρων, 30.000 τσιπούρες δώδεκα μέτρων, 12 καρχαρίες και 3 φάλαινες αρκετών τόνων», θυμάται ο άνδρας και συνεχίζει:

«Πριν πάω για τα τσίπουρα στην ταβέρνα, μου στέλνει μήνυμα η Σουηδέζα μοντέλο φιλενάδα μου και τότε είδα το mail από το TaxisNet που με ενημέρωνε για τη νίκη μου. Εντάξει, μια ακόμη Τετάρτη για μένα», καταλήγει.

Ο Άγης στο σημείο εκείνο συνέχισε να λέει ιστορίες για τις επόμενες ώρες, τις οποίες και θα μεταφέρουμε σε ξεχωριστά άρθρα, καθώς είναι τρομερά ενδιαφέρουσες και πέραν πάσης αμφιβολίας αληθινές.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.