Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Για δύο μήνες διακοπές ετοιμάζεται ο διαχειριστής του αγαπημένου σας μικρού πορνογραφικού σάιτ

Όχι δύο εβδομάδες, όχι ένα μήνα, αλλά από 15 Ιουλίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου ετοιμάζεται να πάει διακοπές ο διαχειριστής του αγαπημένου σας μικρού πορνογραφικού σάιτ.

Σύμφωνα πάντα με το Twitter του - όχι και τόσο γνωστού - σάιτ ο 54χρονος διαχειριστής που τα τελευταία χρόνια ανεβάζει δωρεάν όλες τις νέες σκηνές πορνογραφίας των γνωστών studio ετοιμάζεται για διακοπές στη Νέα Ζηλανδία που θα περιλαμβάνουν καταδύσεις αλλά και περιήγηση στα μέρη που γυρίστηκε το Lord of the Rings.

Χιλιάδες άτομα ακριβώς σαν και εσάς έχουν ήδη αρχίσει να πληρώνουν συνδρομές σε εταιρείες παραγωγής πορνό τουλάχιστον για τους δύο επόμενους μήνες. Αν δε διαθέτετε την οικονομική άνεση ή το γούστο σας αλλάζει από μέρα σε μέρα και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με ένα ζανρ ή στιλ γυρίσματος, προτείνουμε να αρχίσετε να ψάχνετε για άλλη ιστοσελίδα «λαθραίων» σκηνών και ταινιών.

Υπάρχουν πολλές. Να ξέρετε πάντως πως την ταξινόμηση, τις ετικέτες, τις κατηγορίες και τις περιγραφές που με τόση επιμέλεια κάνει ο 54χρονος δύσκολα θα τις βρείτε αλλού.

Ο ακούραστος διαχειριστής, που θα εκτιμήσετε τώρα στην απουσία του, δείχνει τη μετριοφροσύνη που τον διακατέχει καθημερινά καθώς ανεβάζει τα βίντεο και «υπογράφει» απλώς με ένα uploaded by admin.

Το σάιτ, που σας αρέσει τόσο γιατί είναι φανταστικό και συμπεριφέρεται σαν να μην το ξέρει, αναμένεται να επανέλθει κανονικά από 15 Σεπτέμβρη. Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ανώνυμο admin χωρίς επιτυχία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.