Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

33χρονη οδηγεί προς τη δουλειά έχοντας την ψευδαίσθηση ότι σήμερα θα βρει την όρεξη να εργαστεί

Thoughtful indian business woman looking away feeling bored pensive thinking of problem solution in office with laptop, serious hindu employee searching new ideas at work unmotivated about dull job

Την κλασική της διαδρομή Μελίσσια-Πατήσια πραγματοποιεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Ηλέκτρα Αστρεινίδου, η οποία ξύπνησε αποφασισμένη να καταφέρει σήμερα να είναι αποδοτική για τουλάχιστον 6 ώρες στο γραφείο.

Η 33χρονη, καθώς βάφεται και πίνει τον καφέ της στο αυτοκίνητο, αισθάνεται τύψεις που τις προηγούμενες μέρες δεν είχε καθόλου όρεξη και πέρασε τις ημέρες της σκρολάροντας στα social media και συνομιλώντας με τους συναδέλφους της για τις επερχόμενες διακοπές.

«Εντάξει, με τις διακοπές να έρχονται δεν μπορώ να συγκεντρωθώ εύκολα, όμως δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα με καταλάβουν. Πόσες φορές να χρησιμοποιήσω τη δικαιολογία ότι πρέπει να τελειώσω μια παρουσίαση και γι΄αυτό δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο;», σχολιάζει η γυναίκα, η οποία έχει ήδη κανονίσει καφέ με συνάδελφο μισή ώρα αφού φτάσει στην εταιρεία.

Μείνετε συντονισμένοι για την άδοξη προσπάθεια της Ηλέκτρας να δουλέψει -και- σήμερα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.