Χωρίς μουσική, με SMS μετακίνησης και μόνο στους εξωτερικούς χώρους ετοιμάζεται να ανοίξει η εστίαση τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.
Ως γνωστόν, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ θα λειτουργούν μόνο σε υπαίθριους χώρους και μόνο για καθήμενους, ενώ όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το «Κουλούρι», για τις πρώτες εβδομάδες και μέχρι τη βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων, στα καταστήματα θα σερβίρονται μόνο πλαστικά πιάτα και άδεια ποτήρια και μπουκάλια, ώστε οι πελάτες να μη χρειάζεται να αφαιρούν τις μάσκες τους.
«Στόχος μας είναι η ψυχολογική αποσυμπίεση των πολιτών, οι οποίοι θα έχουν την ψευδαίσθηση της κανονικότητας, δίχως το ρίσκο της κοινωνικοποίησης άνευ της πολύτιμης μάσκας. Καλό θα είναι να επισκέπτονται τα μαγαζιά της εστίασης πιωμένοι και φαγωμένοι», σημείωνε στο «Κουλούρι» πηγή της Πολιτικής Προστασίας.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Απόψεις
Οι αλιείς, με το δίκιο τους οι άνθρωποι, με ρώτησαν: έχεις λαγοκέφαλο; Έχω λαγοκέφαλο. Έχει ουρά; Έχεις λαγοκέφαλο, απάντησα κι εγώ στο τέλος. Η σκέψη δεν έφυγε από το μυαλό μου, συνεχίζει να με απασχολεί μέχρι και τώρα. Έχω λαγοκέφαλο; Έχεις λαγοκέφαλο. Έχει αυτιά; Έχω λαγοκέφαλο;