Ιουλιανά
Clear sky
29°C
 

Αντικειμενικά αδιάφορος μπαμπάς αποθεώνεται για τη χθεσινή γιορτή του πατέρα

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Ήσουν πάντα δίπλα μου και θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε χθες στο Instagram η Λήδα Δ., συνοδεύοντας με αυτό το συγκινητικό κείμενο μία παιδική της φωτογραφία με τον μπαμπά της για τη χθεσινή γιορτή του πατέρα.

Ο 62χρονος κύριος Βασίλης Δ., γνώρισε την αποθέωση και στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, αν και είναι κοινώς αποδεκτό πως συμμετείχε ελάχιστα στην ανατροφή της 27χρονης, όντας επί χρόνια άπιστος στη γυναίκα του, ενώ για μεγάλα χρονικά διαστήματα έπινε και ήταν εξαφανισμένος.

Φαίνεται μάλιστα πως το φαινόμενο αυτό έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, με δεκάδες μέτριους ή κακούς μπαμπάδες να αποθεώνονται, με ειδική ερευνητική αρχή να δεσμεύεται πως από του χρόνου θα ερευνά κάθε ποστ, σημειώνοντας από κάτω αν πρόκειται για ψευδές περιεχόμενο.

Τέλος, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως η Λήδα δεν μπόρεσε ποτέ να ευχηθεί στον πατέρα της χρόνια πολλά τηλεφωνικά, αφού εκείνος δε σήκωσε ποτέ το κινητό του, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.