Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Partly sunny
24°C
 

Διαθέσιμη πλέον στο efood η κουζίνα του φέρι μποτ Πρέβελης

Σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία προχώρησε η ΑΝΕΚ σε συνεργασία με το efood, καθώς από σήμερα είναι διαθέσιμη για online παραγγελίες ολόκληρη η κουζίνα του φέρι-μποτ Πρέβελης.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ακτοπλοΐα, η εταιρία των Χανίων αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως διαθέτει κινητή κουζίνα μεγάλης παραγωγικότητας, και έτσι θα προσφέρει διανομή φαγητού σε όλα τα λιμάνια στα οποία δένει αλλά και pick-up εν πλω για πελάτες με σκάφος.

Η τεχνική ομάδα του efood εργάστηκε πυρετωδώς ώστε να μπορέσει να προσφέρει τη δυνατότητα παραγγελιών από εστιατόριο που δεν έχει σταθερή διεύθυνση. Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για παραλαβή από το κατάστημα θα μπορούν να παραγγέλνουν μόνο αν βρίσκονται σε απόσταση 3 ναυτικών μιλίων από το κινούμενο πλοίο. Αντίθετα, οι πελάτες διανομής πρέπει να παραγγέλνουν σύμφωνα με τις ώρες του δρομολογίου του συμπαθούς Ro-Ro.

Το F/B Πρέβελης δένει για το φετινό καλοκαίρι στα παρακάτω λιμάνια:

Χανιά: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο ώρα 5:30 με 20:00 και Δευτέρα 21:00 με μεσάνυχτα

Πειραιάς: Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή ώρα 5:30 με 20:00

Θεσσαλονίκη: Δευτέρα ώρα 6:30 με 10:00

Σαντορίνη: Δευτέρα 16:00 με 16:55

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται πιάτα από το À la carte εστιατόριο του πλοίου, από το self-service, αλλά και από τις καντίνες των σαλονιών. Υπό τον φόβο χαμηλής ανταπόκρισης στη ζήτηση, ο γύρος που σερβίρεται από την καντίνα του καταστρώματος μένει προσωρινά εκτός.

Η ΑΝΕΚ τέλος, είναι έτοιμη να επεκτείνει το πρόγραμμα αυτό και στα υπόλοιπα πλοία της εφόσον οι παραγγελίες από την κουζίνα του Πρέβελης πάνε καλά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.