Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

50 ευρώ ακριβότερα χρεώνει φέτος το δωμάτιο ιδιοκτήτης που έφτιαξε την κεραία της τηλεόρασης ώστε να πιάνει και το κανάλι της Βουλής

Ως ευκαιρία να δρέψει τους καρπούς της επένδυσης την οποία πραγματοποίησε βλέπει το φετινό καλοκαίρι ο Στέλιος Κ., ιδιοκτήτης rooms to let στη Μήλο.

Ο 57χρονος, προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση των δωματίων του, αγοράζοντας νέα πατάκια για το μπάνιο, προμηθεύοντας το ψυγειάκι με δωρεάν μικρό μπουκαλάκι νερού και κουνώντας για πρώτη φορά από το μακρινό 1997 την κεραία της τηλεόρασης, ώστε η 14άρα JVC να μπορεί πια να μεταδίδει και το κανάλι της Βουλής.

«Έρχεσαι, κάνεις τις διακοπές σου, ξεκουράζεσαι, αλλά ταυτόχρονα δεν μένει πίσω στα πολιτικά, ενώ ξεχνιέσαι και με μερικά όμορφα ντοκιμαντέρ. Και λίγο ανέβασα τις τιμές εδώ που τα λέμε», σχολίασε ο άνδρας, αιτιολογώντας το γεγονός πως στο εξής χρεώνει 50 ευρώ παραπάνω τη βραδιά.

Τέλος, διαψεύδεται η φήμη πως ο κύριος Στέλιος αγόρασε νέες πετσέτες για το μπάνιο, με τον ίδιο να τονίζει πως «δεν είμαστε και το Hilton να προμηθευόμαστε καινούριες κάθε 10 χρόνια».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.