Νυχτώνει σε λίγο
Overcast
18°C
 

Χαμογελαστοί παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες πωλητές αερίου γέλιου

2yi1snqq7q67neew37er72tvvov9t0_19Με έντονη απορία και ιδιαίτερο σκεπτικισμό αντιμετώπισε ο εισαγγελέας τους συλληφθέντες πωλητές αερίου γέλιου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ενώπιόν του, το πρωί της Δευτέρας.

Ο λόγος, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον της εισαγγελίας, ήταν η παράξενη στάση των κατηγορουμένων, οι οποίοι δεν έπαψαν δευτερόλεπτο να χαμογελούν καθ' όλη τη διάρκεια της κατάθεσής τους, παρά τις πιθανές βαρύτατες κυρώσεις των πράξεών τους.

«Καθώς ο εισαγγελέας διάβαζε το κατηγορητήριο, δεν σταμάτησαν καθόλου να χασκογελάνε σαν χαζοί. Κοκκινισμένοι, λες και ήταν παιδάκια που είχαν πάει στον Λυκειάρχη επειδή έκαναν κοπάνα, γελούσαν σπαστικά για ώρες. Τόσα χρόνια στην εισαγγελία, έχουν παρουσιαστεί κακοποιοί και κακοποιοί, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Χαράς στο κέφι τους, τέτοια χαρά πια, ούτε να τους λέγαμε ότι κέρδισαν το τζόκερ. Μακάρι να είχαμε όλοι το γέλιο τους και να μας έλεγαν το μυστικό τους», σχολίασε πηγή της εισαγγελίας, ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Προς το τέλος της κατάθεσης, νομίζω ότι άκουσα και τον εισαγγελέα να γελάει. Μακάρι όλες οι καταθέσεις να γίνονται σε τέτοιο κλίμα, τι να πω. Το γέλιο άλλωστε μακραίνει τη ζωή».

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους συλληφθέντες, όμως το συνεχόμενο γέλιο τους κατέστησε οποιαδήποτε κουβέντα πρακτικά αδύνατη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.