Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Sunny
21°C
 

Πεντάχρονο αντικειμενικά λίγο μαλακισμένο

Χωρίς περιστροφές αποφάσισαν να μιλήσουν οι συγγενείς και φίλοι του μικρού Χρηστάκου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έγινε πέντε χρονών και τα γιόρτασε με πάρτι σε παιδότοπο.

Ο μικρός, όπως συνηγόρησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, είναι αντικειμενικά λίγο μαλακισμένο, αφού καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης γκρίνιαζε, έκλαιγε, φώναζε και δε μοιραζόταν με κανένα άλλο παιδάκι τα παιχνίδια του.

«Εντάξει, τα πρώτα 1-2 χρόνια λέγαμε ότι είναι λίγο ανήσυχο, ότι είναι κλασικό αγόρι, ότι θέλει την προσοχή. Νομίζω όμως ότι σιγά-σιγά πρέπει πια να το παραδεχτούμε. Ο Χρηστάκος είναι μαλακισμένο», σχολίαζε η θεία του μικρού, με την Μπέτυ, κολλητή της μητέρας του παιδιού να συμπληρώνει: «Ε ναι, δεν αντέχεται, τι να κάνουμε, δεν είναι όλα τα παιδιά συμπαθητικά».

Το «Κουλούρι» μίλησε και με τον μικρό Χρήστο, ο οποίος όμως μάς πέταξε ένα παιχνίδι στο κεφάλι και άρχισε να μάς φωνάζει ότι είμαστε βλαμμένοι χωρίς να του κάνουμε αντικειμενικά τίποτα, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις υποψίες πως πρόκειται για πολύ μαλακισμένο παιδάκι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.