Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Την πανδημία κατηγορεί 29χρονος που δεν έχει κοπέλα τα τελευταία 8 χρόνια

Έξαλλος με τις συνθήκες που έχει διαμορφώσει η καραντίνα δηλώνει ο Ευριπίδης Θ. από την Σπάρτη, ο οποίος ισχυρίζεται πως η πανδημία και ο αναγκαστικός εγκλεισμός δεν του επιτρέπουν να βρει ερωτικό σύντροφο, με αποτέλεσμα να παραμένει μόνος του κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.

Ωστόσο, μιλώντας με φίλους του 29χρονου για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, διαπιστώνουμε πως η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική. «Δεν ξέρουμε τι τον έχει πιάσει τώρα και τα ρίχνει όλα στην καραντίνα, αλλά όσο καιρό τον ξέρουμε είναι μόνος. Ούτε πριν έβγαινε από το σπίτι ιδιαίτερα και σίγουρα δεν τα πήγαινε καλά με τις κοπέλες», σχολιάζει στενός φίλος του άνδρα για να συμπληρώσει:

«Μας έχει πει πως η τελευταία του σχέση ήταν πριν 8 χρονιά, μια κοπέλα από το χωριό που δεν την ξέρουμε, αλλά δεν τον είχαμε γνωρίσει ακόμα για να το επιβεβαιώσουμε». Το «Κουλούρι» επιχείρησε να μιλήσει με τον Ευριπίδη, ο οποίος μόλις άκουσε τη φωνή της γυναίκας δημοσιογράφου μας αμέσως άρχισε να αφήνει σεξουαλικά υπονοούμενα, με αποτέλεσμα να κλείσει ενοχλημένη το τηλέφωνο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.