Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Αποκάλυψη: Δεν έχουν ξεκινήσει καν να σκάβουν στο μετρό Θεσσαλονίκης

Η μία την άλλη διαδέχονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των μεταφορών στη χώρα μας, οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών.

Συγκεκριμένα έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως οι εργασίες για το τεράστιο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης δεν έχουν καν ξεκινήσει.

Επιπροσθέτως, οι φωτογραφίες των έργων, τα εγκαίνια σταθμών, οι μετροπόντικες και οι συρμοί ήταν όλα αυτά τα χρόνια προϊόντα φωτομοντάζ και επεξεργασίας βίντεο με πράσινο φόντο.

Ενώ μέχρι σήμερα οι περισσότεροι από εμάς πιστεύαμε πως μέσα στο 2023 θα μπορούσαμε να μεταφερθούμε με άνεση από τη Νέα Ελβετία στη Βενιζέλου για έναν καφέ, ή από το Συντριβάνι στο Φλέμινγκ για μια μπουγάτσα, φαίνεται πως όλα αυτά ήταν τελικά καπνός και καθρέπτες.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να δώσει περισσότερα στην έρευνα, καθώς αναμένονται απαντήσεις από το δήμο Θεσσαλονίκης και από τις κατασκευαστικές εταιρείες, για τις οικονομικές κινήσεις τους στο επίμαχο διάστημα των τελευταίων εκατόν πέντε ετών που συζητείται το μετρό Θεσσαλονίκης.

Με την κυβέρνηση να έχει βρεθεί προεκλογικά σε αδιέξοδο, πρέπει πλέον να εξηγηθεί πώς οι διαδοχικές κυβερνήσεις κατάφεραν να κρατήσουν κάτι τόσο μεγάλο τόσο μυστικό.

Ευλόγως, μετά από τις αποκαλύψεις αυτές, έχουν προκύψει και ερωτήματα για το αν η Θεσσαλονίκη υπάρχει πράγματι ή αν πρόκειται για μύθευμα που χρησιμοποιεί η εξουσία για να φοβίζει την υπόλοιπη χώρα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.