Ραπ και γκραφίτι
Mostly clear
19°C
 

Ιδανικός άνδρας πιστεύει πως η Έμα Στόουν μοιάζει με βάτραχο

«Ναι, η Έμα Στόουν μοιάζει με βάτραχο, πάντα το πίστευα» έγραψε άνδρας σε διδικτυακό φόρουμ γνωριμιών, με αποτέλεσμα να έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως η προσωποποίηση του ιδανικού αρσενικού.

Ο άνδρας, που γράφει σαν «Σπάρτακος» στο φόρουμ, δεν έχει κάνει πολλά πράγματα δημοσίως γνωστά για τον ίδιο, παρά μόνο το γεγονός πως είναι 30 ετών και μένει στην Αθήνα.

Τα ραντεβού που έχει ήδη κλείσει, αν υποθέσουμε οτι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα λήξει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, φτάνουν ωστε να μπορεί να βγαίνει κάθε μέρα με διαφορετική γυναίκα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Το «Κουλούρι» έψαξε αναρτήσεις του «Σπάρτακου» από το παρελθόν που φτάνουν μέχρι και το φθινόπωρο του 2003, όταν πρωτοεμφανίστηκε στα διάφορα ιντερνετικά φόρα. Προς έκπληξη των συντακτών, ο «Σπάρτακος» δεν ήταν πάντα τέλειος και μάλιστα ακολούθησε μια συνεχή ανοδική πορεία προς τον ιδανικό άνδρα.

Χαρακτηριστική ανάρτησή του από το 2003 αποτελεί αυτή για το πως «το να βάζεις παγάκια και νερό σε τελειωμένο φραπέ δεν είναι γυφτιά», μια καλή και χρήσιμη ανάρτηση αλλά σε καμία περίπτωση μία που θα τον χαρακτήριζε ιδανικό άνδρα. Το 2005 βλέπουμε πως ο Σπάρτακος δήλωσε πως «σιχαίνομαι όσους κατουρούν στο ντούζ», το 2010 πως «πάντα αφήνω το κάθισμα της τουαλέτας κάτω για τις κυρίες», το 2016 πως «η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι πολύ αδύνατη».

Με τις αναρτήσεις αυτές καθίσταται σαφές πως ιδανικός άνδρας δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.