Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Να γίνει διαθέσιμη για την ηλικιακή του ομάδα η απογραφή της Moderna περιμένει 34χρονος από τα Μελίσσια

Με ιδιαίτερο σκεπτικισμό έχει υποδεχτεί την καμπάνια της κυβέρνησης για την απογραφή του πληθυσμού ο Διονύσης Α. από τα Μελίσσια.

Ο άνδρας, δεν δηλώνει αρνητής της απογραφής, ωστόσο προβληματίζεται για το γεγονός πως η ηλεκτρονική της διεξαγωγή δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στο παρελθόν και περιμένει να τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών πριν προχωρήσει στην υποβολή των στοιχείων του.

Μιλώντας στο περιβάλλον του μάλιστα, ο 34χρονος σχολιάζει πως έχει ακούσει καλά λόγια για την απογραφή της Moderna, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, με αποτέλεσμα να περιμένει να ανοίξει σύντομα η πλατφόρμα για την ηλικιακή του ομάδα.

«Δεν είμαι αρνητής, πιστεύω στην απογραφή, όμως δεν κρύβω τον προβληματισμό μου για τις παρενέργειες και δεν σας κρύβω πως έναν φόβο τον έχω. Θα ήθελα να απογραφώ σε μερικά χρόνια, όταν έχουμε δει κλινικές μελέτες και σίγουρα είμαι κατά της υποχρεωτικής απογραφής. Είναι δικαίωμα όποιου θέλει να μην απογραφεί», τόνισε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Διονύσης, αρνούμενος ότι θα κατέβει σε πορεία κατά της απογραφής τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, από την κυβέρνηση διαψεύδουν προς το παρόν τις φήμες πως όσοι δεν απογραφούν θα χρειαστεί να μπουν σε lockdown, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.