Αφρικανικά πόνι
Clear sky
28°C
 

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού θα μπορούν να στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη τα νήπια 5-6 ετών

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, με την καθηγήτρια, Μαρία Θεοδωρίδου και την Βάνα Παπαευαγγέλου να τονίζουν ότι η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής.

Μάλιστα, μπορεί ο εμβολιασμός για τις συγκεκριμένες ηλικίες να μην ακόμη υποχρεωτικός, ωστόσο όπως διευκρινίστηκε, προκειμένου τα παιδιά ηλικίας 5-6 ετών, τα οποία πιστεύουν ακόμα στον Άγιο Βασίλη, να μπορέσουν να στείλουν γράμμα στον Άγιο, θα πρέπει να επισυνάπτουν στο φάκελο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

«Τα παιδιά για να πάρουν τα δώρα τους θα πρέπει να είναι καλά. Και τι δείχνει ιδανικά ότι είναι καλά παιδιά απ' το γεγονός πως εμβολιάστηκαν; Αν δεν το κάνουν, τότε τα γράμματά τους θα μείνουν αναπάντητα και δεν θα παραλάβουν κανένα δώρο», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η επιτροπή.

Πάντως, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως ο Άγιος Βασίλης θα ξυπνάει τα παιδιά και θα τους σκανάρει τα πιστοποιητικά τη νύχτα των Χριστουγέννων, με το «Κουλούρι» ωστόσο να παρακολουθεί το θέμα και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.