Νυχτώνει σε λίγο
Slight rain showers
15°C
 

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού θα μπορούν να στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη τα νήπια 5-6 ετών

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, με την καθηγήτρια, Μαρία Θεοδωρίδου και την Βάνα Παπαευαγγέλου να τονίζουν ότι η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής.

Μάλιστα, μπορεί ο εμβολιασμός για τις συγκεκριμένες ηλικίες να μην ακόμη υποχρεωτικός, ωστόσο όπως διευκρινίστηκε, προκειμένου τα παιδιά ηλικίας 5-6 ετών, τα οποία πιστεύουν ακόμα στον Άγιο Βασίλη, να μπορέσουν να στείλουν γράμμα στον Άγιο, θα πρέπει να επισυνάπτουν στο φάκελο και το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

«Τα παιδιά για να πάρουν τα δώρα τους θα πρέπει να είναι καλά. Και τι δείχνει ιδανικά ότι είναι καλά παιδιά απ' το γεγονός πως εμβολιάστηκαν; Αν δεν το κάνουν, τότε τα γράμματά τους θα μείνουν αναπάντητα και δεν θα παραλάβουν κανένα δώρο», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η επιτροπή.

Πάντως, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως ο Άγιος Βασίλης θα ξυπνάει τα παιδιά και θα τους σκανάρει τα πιστοποιητικά τη νύχτα των Χριστουγέννων, με το «Κουλούρι» ωστόσο να παρακολουθεί το θέμα και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.