Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
19°C
 

Έξτρα πλουμιστό φέτος τα Χριστούγεννα το φτέρωμα της Ματίνας Παγώνη

Όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της θα έχει φέτος τις γιορτές η Ματίνα Παγώνη, που αναμένεται να εμφανιστεί με φτέρωμα πιο λαμπερό και εντυπωσιακό από ποτέ, τόσο που θα κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν και τους παρευρισκόμενους να τυφλώνονται από την αντανάκλαση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) θα φορά φανταχτερή ουρά μήκους 150 εκατοστών που όταν φουσκώνει καλύπτει επιφάνεια 3,5 μέτρων. Τα φτερά της ουράς είναι γαλαζοπράσινα και χρυσοπράσινα, διακοσμημένα με στίγματα μπλε και μπρούτζινου χρώματος που μοιάζουν με μάτια.

Φυσικά, η επίδειξη της ουράς είναι απλώς ένα μέρος της παράστασης, έπειτα ακολουθεί ο καμαρωτός χορός όπου τα χέρια κρέμονται στα πλευρά όσο κουνιέται το σώμα. Έτσι τα φτερά παράγουν έναν θόρυβο όμοιο με το θρόισμα και ταυτόχρονα βγάζει μια δυνατή κραυγή που μπορεί μεν να μην είναι και τόσο μελωδική, αλλά δίνει τον τόνο για αυτό που θα ακολουθήσει.

Η πρώτη εμφάνιση της κ. Παγώνη με το νέο γιορτινό look αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και το «Κουλούρι» θα είναι εκεί για να μεταδώσει πρώτο οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.