Ιδανική μέρα για πλασοκουντεπιέ
Mostly clear
12°C
 

Μια ανάσα απ' το να βρεθεί ξανά υπό τον τούρκικο ζυγό η Ελλάδα, μετά την μη τέλεση της χθεσινής παρέλασης

Ολέθριες είναι οι ώρες που βιώνει η χώρα μας, αφού μετά την πανδημία του κορονοϊού, φαίνεται πως πλέον είναι και πιο κοντά από πότε σε μια νέα υποδούλωση από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, μοιραίο ρόλο φαίνεται πως έπαιξε η ματαίωση της εορταστικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου λόγω του φόβου της εξάπλωσης του ιού, κάτι που οδήγησε την γείτονα χώρα στο να διαπιστώσει πως οι συνθήκες είναι πια ευνοϊκές για να επιστρέψει και να κατακτήσει την Ελλάδα.

Όπως μεταφέρουν πηγές από τα υψηλά κλιμάκια του πενταγώνου, κάθε χρόνο, οι τούρκικες δυνάμεις επεξεργαζόντουσαν τρόπους να επεκταθούν εκ νέους προς δυσμάς, ωστόσο η επίδειξη των ελληνικών δυνάμεων μέσω των παρελάσεων τους έκοβε την όρεξη. Φέτος ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον ήδη τούρκικα F-16 ετοιμάζονται να φτάσουν μέχρι το Σύνταγμα.

«Νομίζατε ότι κάθε χρόνο που υποστηρίζαμε τις παρελάσεις ήμασταν απλά εμμονικοί. Φάτε το τώρα, ετοιμαστείτε για πόλεμο εν μέσω πανδημίας», σχολίασε στρατηγός εν αποστρατεία μιλώντας στο «Κουλούρι».

Πλέον, καλό θα είναι να περιμένετε όλοι το χαρτί της επιστράτευσής σας, το οποίο θα παραδοθεί στο σπίτι σας από την αστυνομία εντός της εβδομάδας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.