Ιουλιανά
Clear sky
36°C
 

38χρονη πανέτοιμη να κερδίσει το Τζόκερ

Πανέτοιμη να κερδίσει το Τζόκερ είναι η 38χρονη Αλεξάνδρα από την Κομοτηνή, η οποία έπαιξε 4 στήλες του δημοφιλούς τυχερού παιγνίου χτες, αφού είδε το τζακ-ποτ να έχει φτάσει το αστρονομικό ποσό των 4.800.000 ευρώ.

Το πρώτο βήμα που έκανε η 38χρονη εν αναμονή των αποτελεσμάτων ήταν να υπογράψει τα δελτία της, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με το να ψάξει τις τράπεζες της περιοχής της για υποκαταστήματα που έχουν διαθέσιμες θυρίδες θησαυροφυλακίου ώστε να φυλάξει ασφαλώς το νικητήριο δελτίο της μέχρι να αποφασίσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσει τα κέρδη της.

Στη συνέχεια φωτογράφισε τον εαυτό της με το δελτίο της, εκτύπωσε τη φωτογραφία σε δύο αντίτυπα και τις έστειλε με συστημένη επιστολή στον εαυτό της αλλά και στον πατέρα της για παν ενδεχόμενο.

Το βράδυ κατά το δείπνο με τον σύζυγό της, τον προειδοποίησε πως αν κερδίσουν θα πρέπει αμέσως να διαγράψουν τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, πρόταση που τον έκανε να δυσανασχετήσει λίγο, αλλά αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης δέχτηκε.

Τέλος, αφού υπολόγισε τα χρήματα που θα μπορούσε να ξοδεύει μηνιαίως για τα υπόλοιπα 40 και μετά 50 χρόνια, κοίταξε τις τιμές των εξοχικών κατοικιών στη Σίφνο με τουλάχιστον 8 κρεβατοκάμαρες για να μπορεί να φιλοξενεί όλα τα παιδιά που θα κάνει αφού κερδίσει αλλά και μεγάλη παρέα φίλων κάθε καλοκαίρι.

Από την πλευρά μας ως «Κουλούρι» δεν έχουμε τίποτα άλλα να πούμε από ένα μεγάλο «καλή επιτυχία».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.