Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

10% ανέβηκε ήδη το ενοίκιο στη γειτονιά του Παγκρατίου που σημειώθηκε διαρροή φυσικού αερίου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Παγκράτι, λόγω διαρροής αερίου στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ να διατάζουν την άμεση απομάκρυνση κατοίκων και καταστηματαρχών.

Η βλάβη εντοπίστηκε και επιδιορθώθηκε, ενώ οι κάτοικοι που απομακρύνθηκαν επέστρεψαν σταδιακά στις κατοικίες τους. Ωστόσο, το παραπάνω συμβάν είχε όπως είναι λογικό τις επιπτώσεις του στη γειτονιά, αφού ήδη, τα ενοίκια σε όλα τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που επηρεάστηκαν, σημείωσε αύξηση της τάξης του 10%.

«Το Παγκράτι αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του αστικού ιστού. Όλοι θέλουν να μείνουν εδώ, λόγω της τοποθεσίας και της ζωντάνιας του. Τώρα που το φυσικό αέριο κυκλοφορεί ελεύθερο και δωρεάν, ενώ δοκιμάστηκαν και τα αντανακλαστικά σε περίπτωση κινδύνου, είναι επακόλουθο να σημειωθεί μια μικρή, αλλά απολύτως λογική αύξηση στα ενοίκια», σχολίαζε στο «Κουλούρι» μεσίτης της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να πείσει υποψήφιο νοικάρη πως η διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ δημιουργεί συνθήκες για φυσικό τζακούζι μέσα στην καρδιά της πόλης.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.