Ιουλιανά
Clear sky
31°C
 

Επείγουσα επέμβαση στο σπίτι του Πάνου Καμμένου για τη διάσωση του σκύλου του ετοιμάζουν οι φιλοζωικές

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούν τις τελευταίες εβδομάδες τη δραστηριότητα του Πάνου Καμμένου στο Instagram μέλη φιλοζωικών οργανώσεων από όλη τη χώρα.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ανεβάζει τακτικά στο προφίλ του φωτογραφίες, άλλοτε φορώντας σοβιετική κοζάκα, άλλοτε καπέλο των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων και άλλοτε μπλουζάκια με κοινωνικό μήνυμα ή επίσημες ενδυμασίες, υιοθετώντας ένα σαφώς πιο εναλλακτικό λάιφ στάιλ σε σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει στις ημέρες του στην πολιτική.

Ωστόσο, παρέα του στις λήψεις αυτές βρίσκεται και ο σκύλος του, με το όνομα Ζαν Πολ Μπελμοντό, ο οποίος δυσκολεύεται να κρύψει την απελπισία στο βλέμμα του, που σε κάθε φωτογραφία μοιάζει να μεγαλώνει, φτάνοντας στα όρια της απόγνωσης.

Έτσι, έπειτα από έκτακτη σύσκεψη, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε άμεση επέμβαση στην οικία του κ. Καμμένου, ώστε να διασωθεί άμεσα ο μικρός σκύλος, καθώς κρίθηκε πως βρίσκεται μερικά ποστ μακριά από τον νευρικό κλονισμό και ένα απονενοημένο διάβημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση δεν έχουν διαρρεύσει, για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της, ωστόσο θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις υπάρξει οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.