Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διέλευσης των Rafale πάνω από την Ακρόπολη

Ένα χρόνο μετά τη σχετική συμφωνία για την αγορά των Rafale, τα πρώτα έξι αεροσκάφη έρχονται σήμερα στην Ελλάδα.

Τα πρώτα έξι γαλλικά μαχητικά θα απογειωθούν από το Ιστρ και θα προσγειωθούν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα περίπου στις 12:30.Στην τελετή που θα ακολουθήσει θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα Rafale ενδέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την προσγείωσή τους στην Τανάγρα, να πετάξουν και πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με αποτέλεσμα να εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, καθ’ όλο το μήκος των κεντρικών αρτηριών του κέντρου, από το ύψος της Βασιλίσσης Όλγας μέχρι και τη Βουλή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων. Ταυτόχρονα, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Ακρόπολη και Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι διερχόμενοι πολίτες θα απαγορεύεται να κοιτάξουν ψηλά.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.