Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Συνελήφθη 43χρονος που χόρεψε ζεϊμπέκικο ξεμέθυστος

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών οδηγήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Παναγιώτης Δ. από το Κορωπί, έπειτα από γλέντι γάμου κολλητού του φίλου στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο DJ έβαλε το τραγούδι «Δώσε μου Φωτιά», του Δημήτρη Μητροπάνου. Αμέσως, ο 43χρονος σηκώθηκε, γύρω του σχηματίστηκε κύκλος και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο. Όσο όμως οι κινήσεις του έβγαζαν νόημα και δεν είχε καν άνευ λόγου και αιτίας επιθετικότητα, άρχισαν να μπαίνουν υποψίες στους άλλους καλεσμένους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και μόλις αυτό βγήκε αρνητικό, συνελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες, αφού σύμφωνα με νόμο του 1946, απαγορεύεται ρητά να χορεύει κάποιος τον συγκεκριμένο χορό δίχως να είναι μεθυσμένος, επιθετικός και να βγάζει άναρθρες κραυγές κοιτώντας ένα ποτήρι.

Ο Παναγιώτης έχει πλέον προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί, ενώ προς το παρόν δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που προέβη σε αυτό το απονενοημένο διάβημα. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.