Αφρικανικά πόνι
Clear sky
29°C
 

Οδηγοί ταξί σίγουροι πως όλοι λυπούνται όταν απεργούν

Μπορεί να μην το είχατε καταλάβει, αλλά τα ταξί ήταν ακινητοποιημένα όλη την εβδομάδα, και κατέρχονται και σήμερα σε 24ωρη απεργία.

Σε ανακοίνωσή του την περασμένη εβδομάδα, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) ζήτησε προκαταβολικά συγνώμη για την τεράστια ταλαιπωρία που θα βίωναν οι πολίτες, αλλά και για την «τεράστια στεναχώρια που γνωρίζουμε πολύ καλά πως αισθάνονται οι πολίτες όταν μας βλέπουν να μη δουλεύουμε για να διεκδικούμε τα αυτονόητα».

Σημειώνεται πως με τροπολογία που κατατέθηκε το Φεβρουάριο στη Βουλή, μειώθηκαν στις μισές (3) οι ιστορίες που μπορούν νομίμως να λένε στους πελάτες τους οι οδηγοί, ενώ καταργήθηκε και η υποχρέωση των πελατών να απαντούν σε οποιαδήποτε ερώτηση εκτός από αυτήν για τον προορισμό τους.

Το ΣΑΤΑ υπογράμμισε σε νέα ανακοίνωση πως «η απεργία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει οριστικά το ζήτημα». Καταλήγοντας, το Συνδικάτο ζήτησε και πάλι συγγνώμη από το επιβατικό κοινό, αλλά όπως τόνισε «δε μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουμε με απεργία την επιβίωσή μας. Δε θέλουμε να σας στεναχωρούμε, είστε η ζωή μας».

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.