Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Αποκλειστικά ως πιάτσα ταξί θα χρησιμοποιείται στο εξής η πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια του Μεγάλου Περιπάτου

Μέρα με τη μέρα ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας παίρνει σάρκα και οστά, με τις αλλαγές πλέον να είναι εντυπωσιακές και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, με πεζοδρομήσεις που δίνουν επιπλέον χώρο σε πεζούς και ποδηλάτες.

Από το σημείο μάλιστα απομακρύνθηκε και η πιάτσα των ταξί, η οποία πρόκειται να μεταφερθεί αυτούσια στην πλατεία του Συντάγματος που θα χρησιμεύει στο εξής αποκλειστικά ως χώρος στάθμευσης των επαγγελματιών οδηγών.

Οι πολίτες της πρωτεύουσας δεν θα επιτρέπεται πλέον να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη οδό, πάνω στην οποία πρόκειται να κατασκευαστούν φαναρτζίδικα, συνεργεία, αντιπροσωπείες ταξί και βενζινάδικα μόνο για πετρέλαιο, καθώς και μαγαζιά που θα σερβίρουν πλέον μόνο καφέδες και πατσά για τους οδηγούς των ταξί. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται πως τα συντριβάνια θα χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο των αυτοκινήτων.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση των επαγγελματιών, οι οποίοι προς το παρόν εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν και χώρο του μετρό για τη χρήση τουαλέτας και χώρων ανάπαυσης. Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.