Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Σε σοκ τις τελευταίες ώρες ο 49χρονος επιπλοποιός, απορεί γιατί φούσκωσαν ξαφνικά τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών των Friends

Δυσκολεύεται να βρει την ηρεμία του αλλά και τις απαντήσεις που αναζητά τις τελευταίες ώρες ο 49χρονος επιπλοποιός από τα Πετράλωνα, καθώς ενώ περίμενε με αγωνία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης του σειράς Friends αυτό το Σάββατο στο STAR, είδε ξαφνικά το τρέιλερ του reunion της παρέας που πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη κωμωδία.

Ο άνδρας, δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει αυτό που έβλεπε, ρωτώντας τόσο τη σύζυγό του όσο και φίλους του για τη λύση του μυστηρίου. «Δεν λέω, τόσα χρόνια που βλέπω Friends έχουν αλλάξει πολλές φορές εμφάνιση. Μεγαλώνουν, μικραίνουν, παχαίνουν, αδυνατίζουν, Χόλιγουντ είναι, όλα γίνονται», σχολιάζει ο 49χρονος για να συνεχίσει: «Αυτό ωστόσο παραπάει. Έχουν φουσκώσει όλοι, ανησυχώ, σίγουρα κάτι τους συμβαίνει. Ελπίζω να έχει να κάνει με την πλοκή και να έχουν μπλέξει σε κάποια ξεκαρδιστική περιπέτεια και να μην συμβαίνει κάτι άλλο».

Πλέον, ο επιπλοποιός αναμένει με ακόμη περισσότερη αγωνία το επεισόδιο του Σαββάτου, αφού «Ο Ρος δεν θα έχει ελπίδες να κερδίσει ξανά την Ρέιτσελ μετά τον δέκατο χωρισμό της από τον Πάολο με αυτά τα μούτρα».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα στενά και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.