Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
17°C
 

Ειδικά σκουφάκια προώθησης του καναλιού σε περίπτωση που θαφτούν κάτω από το χιόνι φορούν οι ρεπόρτερ του Mega

Μια σημαντική καινοτομία στο πρωτόκολλο δημοσιογραφικής κάλυψης της έκτακτης χιονόπτωσης εισάγει φέτος το Mega, του οποίου οι ρεπόρτερ φορούν ειδικά σκουφάκια με το σήμα του καναλιού, προκειμένου το brand να γίνεται από μακριά ορατό σε περίπτωση που θαφτούν κάτω από το χιόνι.

Όπως αναφέρουν έμπειρα στελέχη του καναλιού της Συγγρού, το εγχείρημα έχει ως τώρα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, καθώς ήδη έχει καταγραφεί η άνοδος στις μετρήσεις για το awareness σχετικά το εμπορικό σήμα του σταθμού, στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Ταυτόχρονα, υπάρχει το παράπλευρο όφελος ότι οι θαμμένοι ρεπόρτερ είναι ορατοί από πιο μακριά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι πολίτες σπεύδουν πιο συχνά να τους βοηθήσουν. Άλλωστε τις πιο πολλές φορές οι ίδιοι οι ρεπόρτερ δεν επιθυμούν να ξεθαφτούν γιατί περιμένουν τη ζωντανή σύνδεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην επόμενη κακοκαιρία το παράδειγμα του Mega αναμένεται να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κανάλια, προμηθεύοντας το καθένα τους ρεπόρτερ του με σκουφιά διαφορετικού χρώματος έτσι ώστε να ξεχωρίζουν μεταξύ τους.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και αν χρειαστεί θα επιστρατεύσει πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα με κουκούλα για τους απεσταλμένους του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.