Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Mostly sunny
20°C
 

5 ξένες γλώσσες θα υποστηρίζει στο εξής το 13033, μετά και την έλευση των πρώτων τουριστών

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, μέσω Βερολίνου, κατέφτασαν τις προηγούμενες ημέρες οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν στη χώρα μας, γεγονός που γέμισε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό τόσο τους εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού, όσο και την κυβέρνηση.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνεργασία με τον Χάρη Θεοχάρη, παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Μεταφραστικής Υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνοντας με κάθε επισημότητα την υποστήριξη 5 ξένων γλωσσών από το 13033.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία θα δέχεται και θα αποστέλλει μηνύματα στα αγγλικά, τα γερμανικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά και τα ιταλικά, με την προσθήκη ιαπωνικών και πορτογαλικών να ακολουθεί πολύ σύντομα. Οι επισκέπτες, θα λαμβάνουν σχετικές οδηγίες μόλις προσγειωθούν, καθώς και μια προπληρωμένη κάρτα κινητής τηλεφωνίας για να στέλνουν δωρεάν τα SMS και να λαμβάνουν άδεια για τις μετακινήσεις τους.

«Πάντα ήθελα να έρθω για μετακίνηση 6 στην Κρήτη. Ελπίζω να προλάβουμε και μια μετακίνηση 2, έχουμε ακούσει τα καλύτερα», σχολίαζε περιχαρής τουρίστας που είχε μόλις φτάσει στο νησί. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.