Αφρικανικά πόνι
Clear sky
34°C
 

Επιχειρηματικό δαιμόνιο: Αποφασισμένοι να φθάσουν στο 1000% δηλώνουν οι ιδρυτές του Skroutz.gr

08skroutz10-thumb-largeΜπορεί πριν από λίγες ημέρες να ολοκληρώθηκε η πώληση του 50% του Skroutz.gr στους ιδρυτές του έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το σίριαλ σχετικά με την μετοχική σύνθεση της εταιρείας δεν τελειώνει εδώ.

Οι ιδρυτές του Skroutz, δηλώνουν χαρακτηριστικά πως δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν στην επιτυχημένη απόκτηση του 100%. Αντίθετα, σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα στην αγορά ενός 50% επιπλέον, με προοπτική να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό στο μέλλον.

«Τα οφέλη από την απόκτηση του 100% ήταν αμέσως φανερά. Πήραμε δεύτερο τραπέζι πινγκ πονγκ, δύο καινούργιες ρακέτες και μια δωδεκάδα μπαλάκια. Εκείνη την στιγμή καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουμε και ήδη θέσαμε τον στόχο για άλλο ένα 50% μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Στόχος μας είναι μέσα στην τριετία να έχουμε φτάσει το 1000%, ποσοστό που μεταφράζεται σε τουλάχιστον 6 με 8 τραπέζια πινγκ πονγκ», τονίζουν.

skroutz_percentagesΠέρα από τα εμφανή οφέλη όμως, η έρευνα του «Κουλουριού» φανερώνει πως οι μεγαλομέτοχοι της δημοφιλούς ιστοσελίδας έχουν πλέον εθιστεί στη διαδικασία απόκτησης ποσοστών μεγαλύτερων του 100%. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπαλλήλου του Skroutz που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο οποίος αναφέρει οτι οι ιδρυτές ζήτησαν αλλαγές σε όλες τις γραφικές παραστάσεις, ώστε τα ποσοστά να έχουν άθροισμα τουλάχιστον 150%.

Από την έρευνα επίσης αποκαλύφθηκε ότι ένας εκ των τριών ιδρυτών αγόρασε άλλο ένα 50% του σπιτιού του, φτάνοντας στο 100% εκείνος και 50% η γυναίκα του, γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τέλος, ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει πρόταση εξαγοράς του 120% της περιουσίας του, με αποτέλεσμα από τη μία να διαθέτει άφθονη ρευστότητα και από την άλλη να μην έχει αρκετά κεφάλαια ώστε να εξυπηρετήσει τις πληρωμές στον εαυτό του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.