Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Clear sky
19°C
 

Στο παρκάρισμα στο Παγκράτι θα δοκιμαστούν σήμερα οι οδηγοί στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ κέρδισε την εναρκτήρια δοκιμασία του Ράλλυ Ακρόπολις 2021, την Υπερειδική Διαδρομή που διεξήχθη στην πλατεία Συντάγματος.

Μετά τη διέλευσή τους από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος για την πρώτη, αλλά όχι ιδιαίτερα ουσιώδη, δοκιμασία - πριν ξεκινήσει ο αληθινός αγώνας, ο οποίος συνεχίζεται σήμερα με μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, την οποία οι ειδικοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού περιγράφουν ως τη δυσκολότερη πιθανότατα στο παγκόσμιο καλεντάρι.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί θα κληθούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους σε περιοχές της Αθήνας όπως το Παγκράτι, τα Πατήσια και η Κυψέλη, έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστο χρόνο, περιορισμένες μανούβρες και καμία κάρτα για ελεύθερη στάθμευση. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει αρκετούς πολύτιμους πόντους, ενώ θα αποκλειστούν όσοι οδηγοί παρκάρουν με αλάρμ ή διπλοπαρκάρουν.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία, φαβορί θεωρούνται οι Έλληνες οδηγοί λόγω εμπειρίας, ενώ διαψεύδεται η φήμη πως όλα τα αυτοκίνητα που είχαν μείνει το βράδυ στο Σύνταγμα, είχαν δεκάδες κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία στα παρμπρίζ τους σήμερα το πρωί.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.