Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Να υποβιβάζεται ο Αργύρης Πεδουλάκης με κάθε ήττα του Παναθηναϊκού αποφάσισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, μετά τις συνεχόμενες ήττες και τις κάκιστες εμφανίσεις.

Μάλιστα, οι πρώτες κινήσεις από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήδη έγιναν, με τον υποβιβασμό του Αργύρη Πεδουλάκη από τιμ μάνατζερ σε υπεύθυνο των ακαδημιών του συλλόγου. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού», ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δε σκοπεύει να σταματήσει εκεί.

Αντίθετα, έχει ήδη αποφασίσει πως έπειτα από κάθε νέα ήττα του «εξάστερου», θα υποβιβάζει κι άλλο τον πρώην προπονητή της ομάδας, μιας και αποτελεί το πιο εύκολο θύμα και δε διαμαρτύρεται ποτέ. Έτσι, μέσα στη σεζόν λογικά θα δούμε τον Αργύρη Πεδουλάκη φροντιστή, υπεύθυνο του κυλικείου, σεκιούριτι, καθαριστή και οδηγό του πούλμαν, με τη σειρά να είναι τυχαία, ανάλογη με τις διαθέσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας.

«Παραμένω στρατιώτης του Παναθηναϊκού από κάθε πόστο. Θα είναι τιμή μου να φτιάχνω καφέδες στους φιλάθλους μας», σχολίασε λακωνικά ο ίδιος ο κ. Πεδουλάκης. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.