Ιουλιανά
Clear sky
35°C
 

Διεγράφησαν ήδη τα χρέη όλων των Ελλήνων μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Γερμανίας

german-chancellor-angela-merkel-world-cup-final-brazil_3378449Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γλεντούσαν σε κεντρικές πλατείες της χώρας οι συμπατριώτες μας, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Γερμανών από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, ανάμεσα στα όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ της ελληνικής και της γερμανικής κυβέρνησης, ήταν και πως σε περίπτωση που τα «παντσέρ» δεν κατάφερναν να περάσουν τον όμιλο, τότε αυτόματα, όλα τα χρέη, τόσο σε επίπεδου κράτους, όσο και σε επίπεδο πολιτών, θα διαγράφονταν δια παντός. Η παραπάνω εξέλιξη δικαιολογεί φυσικά και τα ξέφρενα πανηγύρια των Ελλήνων, οι οποίοι με δυσκολία έκρυβαν την χαρά τους στα social media.

«Νομίζατε ότι χαιρόμασταν επειδή συνδέουμε μια ποδοσφαιρική ομάδα με χρέη, μνημόνια και κυβερνήσεις; Πιστεύετε ότι είμαστε τόσο φελλοί που θα θεωρούσαμε αυτό τον αποκλεισμό σαν εκδίκηση προς τη Μέρκελ; Μα αν είναι δυνατόν, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο ανόητοι», σχολίασε Έλληνας τέως οφειλέτης.

Όσο για την Άνγκελα Μέρκελ, τόνισε πως «ήξερα ότι ρισκάρω υπογράφοντας αυτό τον όρο, αλλά χαλάλι. Παίξαμε και χάσαμε, καλοφάγωτα».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.