Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Να μην κανονίσουν τίποτα για τουλάχιστον 4 ώρες από τη σέντρα του επόμενου αγώνα του Ολυμπιακού προέτρεψε τους φίλους της ομάδας η ΠΑΕ

Από επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους και την αστυνομία στιγματίστηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, τα οποία οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα για σχεδόν μία ώρα.

Τα έκτροπα αυτά ήρθαν να προστεθούν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα τέλη του Οκτώβρη, που έφεραν και την τιμωρία της ΠΑΕ. Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, προτρέποντας τους φίλους της, να συνεχίσουν να δείχνουν την αντίδρασή τους στις διαιτητικές αποφάσεις που αδικούν τους ερυθρόλευκους, ωστόσο καλό θα είναι να μην κάνουν πλάνα για τη συνέχεια της βραδιάς, αφού πλέον η ώρα που θα αποχωρήσουν από το γήπεδο είναι άγνωστη.

Συγκεκριμένα, ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, οι εκδρομείς καλό θα ήταν να μην κανονίσουν τίποτα για τουλάχιστον 4 ώρες από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, ενώ και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα καλό θα ήταν να αφήσει κενό το πρόγραμμά του για αντίστοιχο διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι για οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.