Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Στο νέο μουσείο της ΑΕΚ θα εκτίθεται πλέον ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην ΟΡΑΡ ARENA άνοιξε τις πύλες του και από τις επόμενες ημέρες θα είναι επισκέψιμο για το κοινό.

Στην τελετή των εγκαινίων, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος έκοψε συμβολικά την κορδέλα και οι πρώτοι που είχαν την τύχη να ξεναγηθούν στο Μουσείο ήταν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «μέσα από το Μουσείο μας θα διατηρηθεί και θα αναδειχθεί η πολύτιμη κληρονομιά μας και θα γεννηθούν νέες γενιές ΑΕΚτζήδων».

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, στο εξής και ο ίδιος θα εκτίθεται στο μουσείο, αποτελώντας το πρώτο ζωντανό έκθεμα στην ιστορία, σε μια ακόμη ιστορική πρωτιά της Ένωσης.

Ο κ. Μελισσανίδης θα φεύγει από το χώρο μόνο για να παρακολουθεί τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέφει στο μουσείο, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τον αντικρίσουν από κοντά καταβάλλοντας ένα συμβολικό αντίτιμο.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.