Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Διαλύθηκαν όλα τα γήπεδα μπάσκετ της χώρας μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου από την προεδρία της ΕΟΚ

Η αλλαγή εποχής στην ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης είναι πλέον επίσημη, αφού μετά τις αρχαιρεσίες της 12ης Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος.

Έτσι, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θα είναι πλέον επικεφαλής της ΕΟΚ έπειτα από δεκαετίες, με τα αποτελέσματα της αποχώρησής του να είναι ήδη εμφανή. Συγκεκριμένα, όλα τα γήπεδα μπάσκετ στη χώρα έχουν ήδη καταστραφεί, ενώ τα σωματεία προχώρησαν στη διάλυσή τους. Παράλληλα, όλοι οι καλαθοσφαιριστές κρέμασαν τα παπούτσια τους, ενώ οι αφίσες των αθλητών όπως ο Σπανούλης, ο Αντετοκούνμπο και ο Γκάλης, αυτοαναφλέχθηκαν και έγιναν στάχτες.

Πλέον, η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει καθόλου στο άθλημα του μπάσκετ, ενώ πιθανότατα θα απαγορευτεί ακόμη και η αγορά του ηλεκτρονικού παιχνιδιού 2K. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με πρώην συνεργάτη του κ. Βασιλακόπουλου, ο οποίος σχολίασε: «Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει δυστυχώς θύελλες. Όταν διώχνεις έναν παράγοντα που είχε μπροστά του τουλάχιστον 50 χρόνια προσφοράς ακόμα, θα υποστείς τις συνέπειες».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.