Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Το γήπεδο Αγία Σοφία ψάχνει να εντοπίσει από χθες στη φωτογραφία του σύμπαντος 56χρονος Αεκτζής

Η στιγμή του πώς το ισχυρότερο και πλέον σύγχρονο τηλεσκόπιο που κατασκευάστηκε ποτέ, το James Webb, θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν το διάστημα έφτασε. Και το πρώτο δείγμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από αξιωματούχους της NASA που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν παρουσίασε μία από τις πρώτες έγχρωμες φωτογραφίες του James Webb, που αποτελεί τη βαθύτερη εικόνα του σύμπαντος που έχει καταγραφεί ποτέ.

Έκτοτε, στο διαδίκτυο επικρατεί φρενίτιδα, με εκατομμύρια χρήστες από όλο τον πλανήτη να μοιράζονται συγκινημένοι την εικόνα, κάνοντας τα δικά τους σχόλια. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον κύριο Απόστολο από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 58χρονος φίλος της ΑΕΚ, έχει εκτυπώσει την εικόνα και προσπαθεί επισταμένως να εντοπίσει τη νέα έδρα της ομάδας. «Συγκινητικό το σύμπαν, δεν λέω, αλλά μόλις εντοπίσω την Αγιά Σοφιά θα την κυκλώσω και θα την καμαρώνω, μέχρι να την επισκεφτώ από κοντά. Ήδη νομίζω ότι βλέπω τον αετό να πετάει», σχολίασε συγκινημένος.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.