Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου

xatziΌλα τα ρεκόρ δείχνει ότι θα σπάσει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να απευθύνεται προς τον ελληνικό λαό, από τη μικτή ζώνη του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, το οποίο διεξάγεται στο Λονδίνο.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, πήρε το μικρόφωνο και κατέβηκε στο συγκεκριμένο σημείο, αμέσως μετά την μεγάλη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, από την Κατερίνα Στεφανίδη. Αφού την περίμενε για περίπου είκοσι λεπτά, περιγράφοντας λεπτομερώς την πορεία της αθλήτριας μέχρι να φτάσει σε εκείνον, συνέχισε τον μονόλογό του, δεχόμενος κάποιες παρεμβολές από την παγκόσμια πρωταθλήτρια, για τις οποίες δεν έκρυψε την ενόχλησή του, αρνούμενος να της παραχωρήσει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, μετά τη φυγή της Στεφανίδη, ο Δ. Χατζηγεωργίου συνέχισε το διάγγελμά του, περιγράφοντας την πορεία της επικοντίστριας μέχρι να πέσει για ύπνο, τη δική του εξέλιξη της βραδιάς αλλά και τα παιδικά του χρόνια, τον πρώτο του έρωτα και την αγαπημένη του γάτα που έφυγε απροσδόκητα από το εξοχικό του. Εν τέλει, συνέχισε αφιερώνοντας δύο ώρες στο μαλλί του και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, περιγράφει ένα κρουασάν σοκολάτα που γεύτηκε στην καντίνα του γηπέδου.

Ως αποτέλεσμα της τεράστιας προσφοράς του προς τον ελληνικό λαό, ο δημοσιογράφος αναμένεται να γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ ήδη τον συνεχάρησαν με τηλεγραφήματα τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Το «Κουλούρι» συνεχίζει να παρακολουθεί το διάγγελμα του κ. Χατζηγεωργίου και θα μεταφέρει διαρκώς τα σημαντικότερα σημεία του.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.