Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Μήνυση σε δίχρονο κοριτσάκι υπέβαλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Σε άγρια κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος λίγη ώρα μετά τη χθεσινή ήττα-σοκ του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ από τον Ίκαρο Καλλιθέας, υπέβαλλε μήνυση σε ένα δίχρονο κοριτσάκι.

Αιτίας της μήνυσης αποτέλεσε το γεγονός πως η μικρή Λένα, η οποία καθόταν στην εξέδρα πάνω από τον πάγκο του ΠΑΟ, έκλαιγε δυνατά με αποτέλεσμα -όπως υποστηρίζει ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ- οι παίκτες να μην μπορούν να ακούσουν τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μόλις το ματς τελείωσε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε έξαλλη κατάσταση πλησίασε τη μικρή Λένα και άρχισε να της φωνάζει: "Ποιά νομίζεις ότι είσαι εσύ που θα παίζεις με το μέγεθος του Παναθηναϊκού; Νομίζεις ότι μπορείς να κλαις όπου θέλεις και να κάνεις κακό στην ομάδα μας; Θα σε καταστρέψω!" Το κοριτσάκι και η μητέρα του πάγωσαν την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον πρόεδρο του ΠΑΟ.

Αργότερα χθες το βράδυ η ΚΑΕ ΠΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός στην οποία ανέφερε: "Μερικοί νομίζουν ότι είμαστε χαζοί. Δεν θα πιστέψουμε πως το γεγονός ότι το κοριτσάκι έβαλε τα κλάμματα κατά τη διάρκεια του τελευταίου κρίσιμου τάιμ-άουτ ήταν μια αθώα σύμπτωση. Θα ξεσκεπάσουμε όσους θέλουν να βλάψουν τον Παναθηναϊκό. Αυτή η μήνυση είναι μόνο η αρχή."

Οι φήμες πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απείλησε με όπλο το δίχρονο κοριτσάκι στο πάρκινγκ του γηπέδου φωνάζοντας "θα σου δώσω εγώ έναν σοβαρό λόγο για να κλάψεις" ελέγχονται ως ανακριβείς.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.