Ιουλιανά
Clear sky
29°C
 

Αντικαταθλιπτικά θα μοιράζονται στους αγώνες του Παναθηναϊκού

Σε συμφωνία με καινούριο χορηγό προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τη φαρμακευτική ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ, υπεύθυνη κυκλοφορίας του Ladose ή αλλιώς Prozac, όπως είναι ευρύτερα γνωστό. Όπως αναφέρει πηγή προσκείμενη σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού, το σκεπτικό πίσω από τη συνεργασία είναι η δωρεάν διανομή του αντικαταθλιπτικού φαρμάκου στους οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών του συλλόγου. Ωστόσο, προκειμένου να μην επωμιστεί το κόστος η ΠΑΕ, της οποίας τα οικονομικά είναι πενιχρά, προτάθηκε συμφωνία συνεργασίας στη γνωστή φαρμακευτική.

O πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Αλαφούζος υπέκυψε τελικά στις πιέσεις που δεχόταν και απομάκρυνε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο σε δηλώσεις του στο «Κουλούρι» δηλώνει βαθιά προβληματισμένος: «Η αλλαγή προπονητή είναι το πρώτο στάδιο αλλά οι φίλαθλοί μας αξίζουν περισσότερα και είμαστε αποφασισμένοι να τους φροντίσουμε. Η πρώτη μας σκέψη ήταν να τους μοιράσουμε καφέδες και αμφεταμίνες γιατί νομίζαμε πως τους έπαιρνε ο ύπνος στη διάρκεια των αγώνων. Φαίνεται όμως δυστυχώς πως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Πολλοί από τους οπαδούς μας έχουν πέσει σε κατάθλιψη βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτά τα χάλια. Η ψυχική τους υγεία είναι θέμα μείζονος σημασίας για το σωματείο και γι’ αυτό θα τους χορηγήσουμε δωρεάν αντικαταθλιπτικά φάρμακα».

Ο κ. Αλαφούζος, με εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογία, προχώρησε στην αποκάλυψη πως, μετά από προτροπή του ίδιου, ο κ. Φερέιρα αλλά και οι παίκτες της ομάδας κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες Ladose από την αρχή της σεζόν, με ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα. «Προσωπικά πάντως θα ήθελα να συμβουλέψω όλους τους φίλους της ομάδας να κάνουν θετικές σκέψεις και να μη διστάσουν να έρθουν σε επαφή με τους ψυχολόγους τους οποίους διαθέτει πλέον κάθε κεντρικός σύνδεσμος φιλάθλων», συμπλήρωσε ο δραστήριος επιχειρηματίας και εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τέλος, ερωτηθείς εάν αντί αντικαταθλιπτικών, θα ήταν προτιμότερο να επενδυθούν τα χρήματα του χορηγού σε μεταγραφές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρνήθηκε να σχολιάσει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.