Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Τη συνδρομή Ελλήνων διαιτητών ζήτησε το ΝΒΑ μετά τη θύελλα διαμαρτυριών στα τελευταία παιχνίδια

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έπειτα από σωρεία διαμαρτυριών για λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα καθαρό φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς, με τους ιδιοκτήτες των ομάδων να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, αναζητώντας επειγόντως μία λύση.

Έτσι, αποφασίστηκε η συνδρομή Ελλήνων διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια της λίγκας, οι οποίοι με την εμπειρία τους μπορούν να εξασφαλίσουν μια κάποια αξιοπιστία, ηρεμώντας κάπως το ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα.

Συγκεκριμένα, για το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ετοιμάζονται οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα, Συμεωνίδης και Σώμος, με τις αναμετρήσεις που θα διευθύνουν να ανακοινώνονται άμεσα.

«Η ελληνική διαιτησία έχει αποδείξει διαχρονικά πως στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Επιτέλους, ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», σχολίασε εμφανώς ανακουφισμένος ο Λεμπρόν Τζέιμς, με τον κομισάριο της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ να καταλήγει: «Καλωσορίζουμε τους Έλληνες διαιτητές και τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Αγαπάμε το παιχνίδι τους».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.