Υπό διάλυση
Sunny
23°C
 

Με οινόπνευμα έκανε μπάνιο η Κ. Σακελλαροπούλου, μετά την συνάντησή της με τοξικοεξαρτημένους

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στη δράση της ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ, στο κέντρο της Αθήνας, με την ομάδα να διανέμει, σε άτομα που κάνουν χρήση ουσιών, kit βοήθειας, πρόχειρο γεύμα και είδη ρουχισμού.

Μετά τη δράση, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, επιχειρώντας να μιλήσει για τις συνθήκες που βιώνουν τα τοξικοεξαρτημένα άτομα, με την ίδια να χρησιμοποιεί ένα λεξιλόγιο τουλάχιστον άστοχο, μιας και παρομοίασε τους ανθρώπους αυτούς με «ανώνυμες» και «περιφερόμενες σκιές», ενώ δήλωσε «συγκλονισμένη» από αυτή τη «σπατάλη ζωής».

Μάλιστα η κ. Σακελλαροπούλου δεν έμεινε εκεί, αφού μετά την ολοκλήρωση της δράσης, έκαψε τα ρούχα της και έκανε τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι της φρουράς της μπάνιο με οινόπνευμα, υπό το φόβο να έχουν πια εθιστεί στα ναρκωτικά ή να έχουν κολλήσει κάποια μεταδοτική ασθένεια.

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά σίγουρος. Αυτοί πάει τη σπατάλησαν τη ζωή τους, εμείς δε φταίμε σε τίποτα», σχολίαζε η ίδια μιλώντας στο περιβάλλον της.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.