Ιουλιανά
Clear sky
27°C
 

Το μισό αντίτιμο του προστίμου στην Ευρωλίγκα θα καταβάλει ο Δ. Γιαννακόπουλος αν το πληρώσει το πρώτο δεκαήμερο

Ανακουφιστικά είναι τα νέα που έρχονται από το μέτωπο της Βαρκελώνης για τον Παναθηναϊκό, αφού το εξοντωτικό πρόστιμο που καλείται να καταβάλει ο μεγαλομέτοχός του, φαίνεται πως γίνεται σαφώς πιο βιώσιμο.

Κι αυτό, γιατί όπως μας αποκαλύπτουν άκρως αξιόπιστες πηγές από το αρχηγείο της Ευρωλίγκας, ο Ζόρντι Μπερτομέου σκοπεύει να προχωρήσει σε μία ακόμη κίνηση καλής θελήσεως, επιτρέποντας στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πληρώσει το μισό αντίτιμο της ποινής του, εφόσον αυτό καταβληθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο από την επιβολή του.

Έτσι, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» μόλις με 220.000 ευρώ, με τον πρόεδρο της διοργάνωσης να παραδέχεται πως αντέγραψε τη φιλοσοφία της ελληνικής Τροχαίας, αφού είχε δεχτεί κι ο ίδιος κλήση για παράνομο παρκάρισμα μπροστά κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών τον περασμένο Μάρτιο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, μιλώντας στο «Κουλούρι», δικαιολόγησε την καταγωγή του, σχολιάζοντας λακωνικά πως «θα δώσει όλο το ποσό προκαταβολικά για τα επόμενα βρισίδια που θα ρίξει στην ισπανική μαφία του κλόουν Ζόρντι και της παρέας του».

Τέλος, διαψεύστηκαν οι φήμες πως το βάρος του προστίμου προσφέρθηκε να αναλάβει εξ ολοκλήρου ο γνωστός πράσινος φίλος, Αρτέμης Σώρρας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.