Τζιτζίκια
Sunny
36°C
 

Διευκρινίσεις σχετικά με τη φράση «η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της Ελλάδας» ζήτησε ο Π. Βαρούχας

11733233_967346796629835_846293255_nΕξαιρετικά μπερδεμένη χαρακτήρισε την κατάσταση όσον αφορά της δηλώσεις των Eυρωπαίων αξιωματούχων ο γνωστός πρώην διεθνής διαιτητής, Παναγιώτης Βαρούχας.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρούχα, τόσο οι εταίροι, όσο και οι Έλληνες πολιτικοί που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων εβδομάδων, θα πρέπει να διευκρινίσουν άμεσα και κατηγορηματικά σε ποιο άθλημα αναφέρονται όταν λένε ότι «η μπάλα βρίσκεται στο τάδε γήπεδο».

«Αν οι δηλώσεις αναφέρονται στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα εκτός της αντισφαίρισης, πρέπει να σημειωθεί ότι το γήπεδο είναι ένα και προφανώς αναφέρονται στις γνωστές σε όλους μας εστίες» δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο παλαίμαχος ρέφερι. «Εάν πάλι αναφέρονται στην αντισφαίριση, μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια αν και διαφωνώ για την ορθότητα του όρου» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βαρούχας εξέφρασε την ενόχληση του και για τη φράση «ο μεγάλος νικητής των διαπραγματεύσεων», καθώς τόσους μήνες δεν έχει διαπιστώσει την επίτευξη κάποιου τέρματος από καμία εκ των εμπλεκόμενων πλευρών.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.