Χριστούγεννα σε τρεις μήνες
Partly sunny
24°C
 

Θύρα "Λουκάς Βύντρα" θα εγκαινιάσει ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Σε μια ιδιαίτερα τιμητική κίνηση για τον Λουκά Βύντρα αποφάσισε να προχωρήσει η "Παναθηναική Συμμαχία". Συγκεκριμένα, η δίοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟ σκοπεύει να μετονομάσει τη Θύρα 1 του Ολυμπιακού Σταδίου, σε "Θύρα Λουκάς Βύντρα" προκειμένου να τιμήσει την πολύχρονη και επιτυχημένη προσφορά του 31χρόνου στόπερ στο "τριφύλλι".

Η επιλογή της συγκεκριμένης Θύρας δεν είναι τυχαία, αλλά αντίθετα επιλέχθηκε  επειδή σε αυτή τη Θύρα συνηθίζει ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής να στέλνει τις περισσότερες σέντρες που επιχειρεί. Κάτοχοι διαρκείας στη συγκεκριμένη Θύρα έχουν επιστρέψει πολλές φορές σπίτια τους έχοντας μια μπάλα προερχόμενη από σέντρα του Βύντρα ως αναμνηστικό. Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ αποφάσισε να τιμήσει τον αθλητή χαρίζοντας το όνομα του στην αγαπημένη του κερκίδα.

Αυτή η ενέργεια έρχεται να ανταμείψει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ακούσει κατά καιρούς πολλά από την πράσινη εξέδρα αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει σκληρά και πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναικό. Στις σκέψεις της "Παναθηναικής Συμμαχίας" είναι να μετονομάσει και άλλες Θύρες τιμώντας έτσι μεγάλες μορφές του παρελθόντος αλλά και του σήμερα. Ήδη φημολογείται πως σύντομα μια Θύρα του πάνω διαζώματος αναμένεται να πάρει το όνομα του μεγάλου Ροντρίγκο Σόουζα.

Έντονες είναι ήδη οι αντιδράσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία μοιράζεται το ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικό, καθώς θεωρεί πως η Θυρα 1 θα έπρεπε να πάρει το όνομα του Νίκου Γεωργέα, ο οποίος μετά από χρόνια πολύτιμης προσφοράς αποτέλεσε παρελθόν από την "Ένωση" το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τη "Σολωμόντειο" λύση αναμένεται να δώσει η διοίκηση του ΟΑΚΑ η οποία σκοπεύει να μοιράσει τις Θύρες και στα δυο ιστορικά σωματεία.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.