Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Αλυσίδα καταστημάτων Frozen Yogurt από τους Κώστα Κατσουράνη και Γιάννη Ραγκούση

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από την αποχώρηση των Κώστα Κατσουράνη και Γιάννη Ραγκούση από τον Παναθηναϊκό και το ΠαΣοΚ, αντίστοιχα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι δύο αυτοί ισχυροί άνδρες θα μείνουν για καιρό εκτός εργασίας.

Σύμφωνα με άκρως αξιόπιστες πηγές του "Κουλουριού", οι δύο άντρες βρίσκονται σε έντονες επαγγελματικές συζητήσεις με σκοπό το άνοιγμα αλυσίδας καταστημάτων «με το καλύτερο Frozen Yogurt» της χώρας. Τα σχέδια αυτά μάλιστα "κυοφορούνται" εδώ και αρκετό καιρό, καθώς άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις τονίζουν πως από το καλοκαίρι που μας πέρασε υπάρχει στα σκαριά η ιδέα της συνεργασίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινό τους φίλο, γνωστό επιχειρηματία στο χώρο των ένδυσης, στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο.

«Συζητούσαν με τις ώρες για τον Παναθηναϊκό, το ελληνικό πρωτάθλημα, το μενού του Caprice και τα CDS την ώρα που έπαιζαν ρακέτες», αναφέρει στο "Κουλούρι" άτομο που βρέθηκε στην ίδια παρέα με τους Ραγκούση και Κατσουράνη. «Τα βρήκαν αμέσως και ταίριαξαν σαν χαρακτήρες, θα λέγαμε ότι ξεκίνησε μια δυνατή φιλία το καλοκαίρι που μας πέρασε» μας λέει ο επιχειρηματίας που δε θέλησε να δώσει το όνομα του στη δημοσιότητα και συνεχίζει λέγοντας πως «εκείνες τις μέρες έπεσε και η ιδέα για τη συνεργασία τους σε επαγγελματικό επίπεδο - το πρόγραμμα και των δύο όμως ήταν φορτωμένο, και το άφησαν "φλου" για το μέλλον, όπως λέει κι ο σοφός ελληνικός λαός».

Τα μαγαζιά, τα οποία θα φέρνουν την επωνυμία «Τσίλιας», θα αποτελούν τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αυτού του είδους σε όλη την Ελλάδα ενώ διάσημοι αρχιτέκτονες έχουν ήδη υπογράψει τα σχέδια των χώρων που θα φιλοξενούν τα μαγαζιά που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τόσο των Αθηναίων όσο και των κατοίκων της περιφέρειας. Το πρώτο μαγαζί θα ανοίξει πλησίον του Δημαρχείου Αθηναίων, στην Πλατεία Κοτζιά και θα ακολουθήσουν και άλλα, με πρώτους στόχους να αποτελούν το κοινό της Πάτρας και της Πάρου - τόπους καταγωγής των Κατσουράνη και Ραγκούση. Όσον αφορά το μότο της επιχείρησης, αυτό δεν θα είναι άλλο πέρα από το ευφάνταστο «Κουταλιά και γκολ».

Αξιοσημείωτο είναι δε πως την ημέρα των εγκαινίων, που υπολογίζεται στα τέλη Νοέμβρη, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την publicistτου Κώστα Κατσουράνη, θα λάβει χώρα συναυλία-πάρτι με καλεσμένους τους Γιάννη Βογιατζή, Ανδρέα Μικρούτσικο, Μόνικα και τον fakerapper του The Game που είχε εμφανιστεί πέρσι σε μαγαζί της Παραλιακής. Τη βραδιά θα κλείσει, με ένα άκρως uplifting set, ο Djibril Cisse, προσωπική επιλογή του Κώστα Κατσουράνη μιας και οι δύο γνωρίζονται καλά από την εποχή που φορούσαν τη φανέλα του «Τριφυλλιού».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.