Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
19°C
 

Μια μπάλα Select φέρνει στο γραφείο 27χρονος σε μια τελευταία προσπάθεια να κάνει φιλους

Κλωτσώντας ένα διχτάκι με μια μπάλα ποδοσφαίρου Select εθεάθη σήμερα το πρωί στον Παράδεισο Αμαρουσίου 27χρονος, καθώς έκανε τη διαδρομή από το αυτοκίνητο στο γραφείο.

Ο νεαρός λογιστής που ακούει στο όνομα Εμμανουήλ Ζησιμόπουλος, αφού πάρκαρε σε γνωστό χωράφι, άνοιξε το πορτ μπαγκάζ, και έβγαλε από μέσα το νέο του απόκτημα, ένα εργαλείο που ελπίζει να τον βοηθήσει να κάνει φίλους σε ένα περιβάλλον εργασίας που μέχρι σήμερα μόνο φιλικό δεν θα το χαρακτήριζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προηγούμενη δουλειά του, ο Εμμανουήλ είχε φέρει μια φορά μια αερόμπαλα, κάτι που αποδείχτηκε μεγάλο λάθος μιας και αντίθετα με τα ευκταία αποτελέσματα, τον κατέστρεψε κοινωνικά. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να βάλει το χέρι λίγο βαθύτερα στην τσέπη και να επενδύσει σε μια μπάλα που απολαμβάνει το σεβασμό όλων.

«Σκοπεύω να προτείνω στα παιδιά να πάιξουμε ένα παιχνίδι μετά το διάλειμμα του φαγητού εφόσον φάμε όλοι γρήγορα και έχουμε χρόνο» δήλωσε ο 27χρονος και συνέχισε λέγοντας πως «Ελπίζω μόνο να συγκρατηθώ και να μην κάνω πολλές ατομιστίες στην προσπάθειά μου να τους δείξω ότι ξέρω ποδόσφαιρο. Αν δεν έχουν πολύ χρόνο οι συνάδελφοι, ίσως προτείνω ένα γερμανικό. Ζω για την ημέρα που ο Ιάκωβος θα πει στα παιδιά 'εγώ και ο Εμμανουήλ και όλοι σας'»

«Το Κουλούρι» από τη μεριά του εύχεται στον Εμμανουήλ καλή επιτυχία με την σύναψη πολλών νέων δεσμών φιλίας στο χώρο εργασίας του, αλλά θέλει και να του επιστήσει την προσοχή στον κύριο Φραγκουλόπουλο, τον επιστάτη του κτιρίου ο οποίος συχνά κατασχέτει μπάλες και τις σκάει χαιρέκακα στο υπόγειο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.