Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Πνευματικά υγιής δηλώνει 28χρονος που αρέσκεται να παρακολουθεί συνεντεύξεις τύπου μετά από αθλητικούς αγώνες

sfairΚανένα δικαίωμα δεν είχε δώσει σε συγγενείς και φίλους ο Δημήτρης Β., ο οποίος σύμφωνα με φρικιαστικές μαρτυρίες γειτόνων του, τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσε συστηματικά τις συνεντεύξεις τύπου αμέσως μετά το τέλος αθλητικών αναμετρήσεων.

Ο 28χρονος, συνήθιζε να προσκαλεί στην οικία του φίλους του, με την συντροφιά των οποίων έβλεπαν πληθώρα αγώνων, κυρίως μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Μετά την ολοκλήρωσή τους, ο νεαρός αναφωνούσε «τώρα αρχίζει το καλό», δυναμώνοντας την ένταση της τηλεόρασης, μια συμπεριφορά που προκάλεσε την έντονη ανησυχία του περιβάλλοντός του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε χθες το βράδυ, όταν ο Δημήτρης, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, ζήτησε από όλους να κάνουν ησυχία, ώστε να ακούσει τις δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων, κάνοντας μάλιστα και σχόλια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ανάλογες περιπτώσεις με αυτή του 28χρονου έχουν καταγραφεί σε πολλές οικογένειες, με όσους έχουν γνώση της κατάστασης να κάνουν έκκληση για άμεση επικοινωνία με  έναν γιατρό, αφού αντίστοιχα περιστατικά είναι συνήθως ενδεικτικά κάποιας σοβαρής ψυχολογικής πάθησης.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.