Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Partly cloudy
13°C
 

Στη λίστα των χορηγών της Ευρωλίγκας θα περιλαμβάνεται και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η Ευρωλίγκα με ανακοίνωσή της πριν από μερικές ημέρες, γνωστοποίησε πως επιβλήθηκε πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση της διοργανώτριας αρχής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να πληρώσει 80.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ δεν έχει δικαίωμα να μπει στο γήπεδο στα επόμενα τρία παιχνίδια της ομάδας του.

Πλέον, με το παραπάνω πρόστιμο, ο επιχειρηματίας έχει καταβάλει στη διοργάνωση από την ημέρα που ανέλαβε το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ ποσό που κυμαίνεται σε επταψήφιο νούμερο, με αποτέλεσμα από σήμερα, το όνομά του να περιλαμβάνεται και επίσημα στους μεγάλους χορηγούς της Ευρωλίγκας, δίπλα σε ονόματα όπως οι τουρκικές αερογραμμές, η 7 Days, η Adidas και η Fedcom.

Μάλιστα, αν το ποσό αυτό αυξηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν αποκλείεται να αναβαθμιστεί σε χρυσό χορηγό, με τη διοργάνωση να ονομάζεται «Ευρωλίγκα-Δημήτρης Γιαννακόπουλος» και το Final 4 να διεξάγεται στην αυλή του σπιτιού του.

«Ευχαριστούμε τον κύριο Γιαννακόπουλο για την κομβική του συνεισφορά στην επιβίωση της διοργάνωσης. Ήδη η βασική αίθουσα συσκέψεων στην Βαρκελώνη έχει πάρει το όνομά του κι αυτή είναι μόνο η αρχή», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Μποντίρογκα.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.