Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Συγχαρητήρια επιστολή στην UEFA απέστειλε η ΕΠΟ, ευχήθηκε του χρόνου να υπάρξει τουλάχιστον ένας τραυματισμός ποδοσφαιριστή από αντικείμενο

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι οργανωτικές δυσκολίες των Γάλλων στον τελικό του Champions League, με απίστευτες ουρές εκτός του γηπέδου, ντου των φιλάθλων για την είσοδό τους σε αυτό αλλά και κάποια επεισόδια, που οδήγησαν στην καθυστέρηση της σέντρας για 35 λεπτά.

Πίσω στην Ελλάδα, τα μέλη της ΕΠΟ παρακολούθησαν τα τεκταινόμενα με συγκίνηση, βλέποντας ότι ακόμα και στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, προσπαθούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της χώρας μας, η οποία άνοιξε το δρόμο με την καθυστέρηση την περασμένη εβδομάδα στον τελικό του Κυπέλλου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην UEFA, ευχόμενος μάλιστα του χρόνου να υπάρξουν και συμπλοκές εντός γηπέδου και ιδανικά κάποιος τραυματισμός παίκτη από αντικείμενο οπαδού που θα οδηγήσει σε νέα, αλλά όχι οριστική διακοπή.

Τέλος, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ελληνική ομοσπονδία να αποστείλει και Έλληνες διαιτητές σε ξένα πρωταθλήματα, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό στάδιο. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.