Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
16°C
 

Σε Παλιό-Rock FM μετονομάζεται από αρχές Νοέμβρη ο Rock FM

Το πρόθεμα «Παλιό» εισάγει στο όνομά του ο ραδιοφωνικός σταθμός Rock FM της Αθήνας, σε μια προσπάθεια αναπροσαρμογής του χαρακτήρα του σύμφωνα με τη μουσική κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο «νέος» πλέον σταθμός, από την 1η Νοεμβρίου 2018 θα ονομάζεται «Παλιό-Rock FM» ακολουθώντας το ύφος της μουσικής που οι παραγωγοί επιλέγουν για το κοινό τους. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια επιβεβαίωση για τους ακροατές που επικροτούν και στηρίζουν το παλιομοδίτικο airplay που τον φέρνει σταθερά στην πρώτη δεκάδα του λεκανοπεδίου.

Από Rolling Stones, Doors, Led Zeppelin μέχρι Joan Jett (αγαπημένη καλλιτέχνιδα του σταθμού), Ξύλινα Σπαθιά και Clash, τα τραγούδια που εκπέμπονται από τους 96.9 των ερτζιανών θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, εμπλουτίζοντας απλά το όνομά του μέσου.

Η απόφαση θεωρείται κίνηση-«ματ» για τον χώρο και καθιερώνει τον Rock FM ως τον επίσημο σταθμό της ροκ στη Αθήνα, τονίζοντας την παντελή αδιαφορία προς οποιαδήποτε νέα μουσική υπήρξε τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω «χρίσμα» φάνηκε να αναζητούσε και το «αντίπαλον δέος», ο Red FM, που όπως αποδείχτηκε δεν έπραξε με τη δέουσα ταχύτητα.

Το νέο «καθεστώς» αναμένεται να φέρει χαμόγελα στις τάξεις των απανταχού ρετρολάγνων ακροατών, οι οποίοι θα συνεχίσουν να συντονίζουν τους δέκτες τους στη συχνότητα που δεν αναγνώρισε ποτέ την παρακμή του Bono.