2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Την προσθήκη του Ευλογητού στην νέα ταινία των Avengers ανακοίνωσε η Marvel

eulogitos_760889239Μπορεί όλος ο κινηματογραφικός πλανήτης να κινείται στους ρυθμούς του «Infinity War», της νέας ταινίας του σύμπαντος των Avengers, φαίνεται ωστόσο πως η Marvel έχει ήδη ετοιμάσει τον επόμενο άσο στο μανίκι της, με στόχο να διαλύσει για ακόμη μια φορά τα ταμεία.

Έτσι, στην παρέα του Iron Man, του Blanck Panther και της πλειάδας των σούπερ ηρώων, θα προστεθεί ο ένας και μοναδικός Ευλογητός, ο πολέμιος της αμαρτίας και του κακού, ο οποίος αναμένεται να συμμαχήσει με τις δυνάμεις του καλού, φορώντας την μάσκα που τον καθιέρωσε στις καρδιές των Ελλήνων τηλεθεατών.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστός ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί, πάντως η Marvel έχει ήδη λάβει τις σχετικές άδειες από τον ANT1, προχωρώντας και σε εμπορική εκμετάλλευση της εικόνας του Ευλογητού. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πάνω από το Λος Άντζελες πετάνε αεροπλάνα με την επιγραφή «Μετανοείτε», σκορπώντας ενθουσιασμό στους φανατικούς της ταινίας.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.