Τζιτζίκια
Clear
24°C
 

Πώς κατάλαβαν ότι ο συγκεκριμένος Ιάπωνας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1

Σε σοκ παραμένει η παγκόσμια κοινότητα και φυσικά η Ιαπωνία, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, Σίνζο Άμπε.

Ωστόσο, ερωτηματικά στους φίλους του gaming προκάλεσε ένα σχετικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο οποίο αντί για πλάνα του δολοφόνου, είδαμε τον σχεδιαστή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Χιντέο Κοτζίμα. Μάλιστα, τα πλάνα αυτά έγιναν viral παγκοσμίως και προκάλεσαν την αντίδραση μέχρι και του ίδιου του Κοτζίμα.

Πάντως, οι δημοσιογράφοι του καναλιού, σε μεταξύ τους πηγαδάκια, αναρωτιούνται γιατί έγινε όλος αυτός ο χαμός, αφού αντικειμενικά, είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις τους Κινέζους και τους Ιάπωνες μεταξύ τους.

«Πραγματικά ρε παιδιά, εσείς δηλαδή πώς καταλάβατε ότι αυτός ήταν ο Κοτζίμα; Κοιτάγαμε 3 ώρες πλάνα με Ασιάτες και άκρη δεν βγάζαμε. Όλη την εθνική ποδοσφαίρου πήγαμε να βάλουμε. Οφείλουμε να πούνε πάντως ένα μπράβο στον εκτελεστή, πώς διάολο ήξερε ότι ο συγκεκριμένος Ιάπωνας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός; Ή τον μελετούσε χρόνια ή είχε σκοτώσει κι άλλους πριν», τόνιζε έμπειρος ρεπόρτερ του καναλιού, πριν καταλήξει:

«Νομίζω πάντως ότι τον Άμπε τον είχα πετύχει πριν μερικά χρόνια στο χιονοδρομικό στην Γκιώνα να κάνει σνόουμπορντ».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.